Jarig

0000001785Is het niet geweldig!!!
Dat het idee om korte verhalen te gaan schrijven uit nood geboren is en dat ik nu een eigen blog heb.
Ik wist niet meer hoe ik verder moest met mijn boek en trok er toen op uit, op zoek naar verhalen die de stad en zijn bewoners me konden vertellen.

En daar zat ik dan op de bruinstenen kei, voor huize Lydia op het Roelof Hartplein, met de pen in de aanslag, om alles wat aan me voorbij trok op te schrijven. Ik was heel benieuwd of het me ging lukken er iets van te maken. Het ging me goed af.

Het was leuk om te merken, dat ik meer ging zien, horen en ruiken door het optekenen van wat ik om me heen zag gebeuren. Dat de verhalen zich als vanzelf aandienden, als ik maar goed om me heen keek. Ik hoefde ze alleen maar te vangen met mijn aandacht en op te schrijven wat ik zag. En het werden steeds meer verhalen die gelezen wilden worden.

Alweer één jaar.
In juni 2014 heb ik het eerste verhaal op mijn blog gezet.
En is niet elke verjaardag een symbool voor  een nieuw begin? Waarom dan niet voor mijn verhalen. Vanaf nu worden ze in een nieuw jasje gepresenteerd.

Met deze optekening open ik mijn website.
Het adres is: https://www.hannahroelofson.nl/, ontworpen door mijn lieve vriendin Christa Blok.

Ik hoop dat jullie met even veel plezier mijn verhalen blijven lezen als dat ik ze schrijf.

Lang zal ze (het) leven.

4 reacties

 1. Lieve Hannah!
  Het is inderdaad een felicitatie waard! Hiep Hiep Hoera Gefeliciteerd!
  Met heel veel plezier lees ik jouw verhalen! Je schrijfstijl is meeslepend en boeiend, met altijd iets om over na te denken.
  Je raakt me met je verhalen, Dank!
  Liefs Julie

 2. Best Hannah, van harte gefeliciteerd! Je nieuwe blog ziet er flitsend uit. Leuk om te zien, en te lezen natuurlijk 🙂
  Groeten, Marianne

 3. Lieve zus en Hannah Roelofsen, van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal. Een goede keuze om kleine verhalen te schrijven. Je verhalen zijn leuk, ontroerend, verbijsterend, grappig en gewoon mooi geschreven. En die laatste zin van je kan ik alleen maar bevestigen. Tot zondag.

 4. Lieve Hannah, gevonden! Ik was vergeten om je nieuwe site in mijn rss-feeds te zetten. Vandaar mijn late felicitaties. Maar ze zijn heel erg gemeend. Je nieuwe site ziet er beeldschoon uit en is een mooie omgeving voor jouw altijd mooie en ontroerende verhalen. Geniet maar van je schrijftalent. Liefs, Lilian

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *